NYDA
 

NYDA® – szabaduljon meg a tetvektől

nyda

A gyerekek gyakran érintik össze a fejüket játék közben - akár az óvodában, akár az iskolában vagy a gyerekszobában. A fejtetű számára ez a kaland kezdete: azonnal átmászik egyik hajszálról a másikra és vérszívásba kezd. "Anya, anya, viszket a fejem" - panaszkodik a gyerek és amint szülője kifésüli a haját láthatóvá is válik a tetű.

 

A fejtetű terjedőben

 

Bár a tetvesség nagyon kellemetlen, az elmúlt évek mégis meredeken emelkedő fertőzöttségi tendenciát mutatnak. A 3 és 11 év közötti gyermekek vannak különösen veszélyben. A tetvesség nem higiénia kérdése: a fejtetű az igényes, tisztán tartott hajban is előfordulhat. Mostanáig a tetvesség kezelése főként olyan veszélyes tetűírtószerek használatára korlátozódott, amelyeknél gyakran fordultak elő nemkívánatos mellékhatások, ráadásul a tetvességet sem szüntették meg teljesen - hatástalannak bizonyultak a még serke állapotban lévő tetvekkel szemben.

 

NYDA® - méreg nélkül is működik

 

Itt jön a képbe a NYDA® különleges hatásmechanizmusa. A NYDA® az úgynevezett dimetikon használatán alapul. A NYDA® mélyen beszivárog a kifejlett tetű, a serke és a tojások légzőrendszerébe és ott fulladást okoz. Rendeltetésszerű használattal egyetlen NYDA® - kezelés is hatásosan szünteti meg a tetvességet. A NYDA® nem csak a kifejlett tetű, de a serkék és tojások ellen is hatékony, ráadásul a NYDA® biztonságos hatóanyaga miatt már 2 éves kortól is alkalmazható.