NYDA
 

"Társ a Gyógyítás és Megelőzés Művészetében"

 

A Sanatis Europe Kft. nemrégiben indult gyógyszeripari vállalkozás, mely a következő célkitűzésekkel indult útjára. Olyan termékeket és szolgáltatásokat kiván nyújtani az egészségügy és gyógyszeripar területein, amelyek egyidejűleg valódi, ugyanakkor megfizethető megoldásokat jelentenek különböző betegségek és kondíciók gyógyításában, enyhítésében és elsősorban - megelőzésében.

Szakmai és emberi partnerei kívánunk lenni a magyar gyógyszerészeknek, orvosoknak és egészségügyi szakembereknek mindennapi áldozatos munkájuk során.

A Sanatis Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalat, és magyarországi tevékenységén kívül, távlatilag regionális céggé kivan fejlődni, magyarországi központtal. Alapítói magyar gyógyszeripari szakemberek, jelentős nemzetközi tapasztalattal. Jelen pillanatban Magyarországon mintegy 10 vényköteles, illetve kórházi készítménnyel vagyunk jelen a gyógyszeripar különböző szegmenseiben, ez a szám várhatóan 2012 végéig továbbiakkal bővül.

Büszkék vagyunk arra, hogy legnagyobb forgalmú fájdalomcsillapító készítményünk is hazai gyártású termek, és a jövőben is célunk, hogy minél több termékünk hazai munkaerő által kerüljön előállításra.

A közeljövőben számos új vény nélküli gyógyszer és étrendkiegészítő termek bevezetését tervezzük a hazai piacon. Ezekről - ahogyan minden lényeges hírről - a jövőben folyamatosan tájékoztatjuk Önöket.


"Társ a Gyógyítás és Megelőzés Művészetében"