NYDA
 

tetüírtóA tetüírtóra akkor van szükség, amikor kialakul a tetvesség. A tetvesség kialakulásáért egy apró, vérszívó élősködő a felelős. A tetü, a parányi élőlény, kis csípéseket ejt a bőr felszínén, amelyeken keresztül táplálkozni tud. A csípések helyén erőteljes viszketés lép fel, amelynek következményeként bakteriális eredetű bőrfertőzés alakulhat ki, ami már valósan megkövetelheti a tetüírtó használatát.

Zárt közösségekben, például óvodákban és iskolákban igen gyakori a tetvesség, még az odafigyelő, gondos szülők között is, akik használják a tetüírtó szereket. Főként a fejtetvek által okozott megbetegedés fordul elő a leggyakrabban. Ha gyermekünk megfertőződött, nincs okunk a szégyenkezésre, ugyanis napjainkban minden tízedik ember volt már tetves - és létezik hatásos tetüírtó. A tetü igen gyorsan képes szaporodni így a legfontosabb, hogy már a tetvesség felfedezésekor tegyük meg a megfelelő lépéseket, a tetvek kiirtása érdekében és szerezzük be a szükséges tetüírtó szert.

 

Tetüírtó szer?

 

Sokan úgy gondolják, hogy elegendő lehet tetüírtó helyett a speciális fésű, vagyis az úgynevezett serkefésű használata is. Önmagában azonban, a fésű segítségével nem lehetséges leszámolni a parányi élősködőkkel. Valamennyit ugyan sikerülhet eltávolítani a hajból, ám elegendő egyetlen tetü ahhoz, hogy ismét kiújuljon a betegség.

 

Tetüírtó szer!

 

A teljes gyógyulás érdekében elkerülhetetlen a fertőzött bőr, speciális, tetüírtó szerekkel való kezelése. A legjobb hatás érdekében akár, a két módszert kombinálhatjuk is, ám a tetüírtó szerek önmagukban is képesek elpusztítani a tetveket.

Ha a családunkban valaki fertőzötté válik, akkor szükséges a család többi tagját is kezelni a tetüírtó szerrel, a megelőzés érdekében. A teljes gyógyulás érdekében pedig, a lakásban is egy nagytakarítást kell végeznünk, hogy még csak véletlenül se újulhasson ki a betegség. Magas hőfokon mossuk át az ágyneműket, a plüssállatokat, a ruhákat, továbbá a szőnyegeket és a kárpitozott bútorokat is alaposan porszívózzuk át. A tetvek a hideget sem élik túl, így néhány holmit nylonzacskóba csomagolva, pár napra be is rakhatunk a fagyasztóba, de a NYDA tetüírtó mindezeknél gyorsabb és teljesebb hatást ígér.

 

Melyik tetüírtót válasszam?

 

A válasz nagyon egyszerű: az a jó tetüírtó, amelyik a tetvességet a leggyorsabban, a legkevesebb kellemetlenség árán szünteti meg. Ebben jár élen a NYDA, amely tetüírtó készítmény nem tartalmaz az emberi szervezet számára káros mérgeket, így ez a tetüírtó gyorsan és könnyedén vet véget a tetvesség problémájának.